Deze door ons handmatig gesneden carpaccio heeft smaak en structuur. Hiervoor gebruiken we het alleen het dikke stuk van de jodenhaas. Per persoon 90 gram.
Gehaktbal kant en klaar, zet de braadpan op een middelmatig vuurtje en bak de gehaktballen rond om bruin. Vervolgens 20 minuten op 200 graden in de oven plaatsen. De gehaktballen zijn 125 gram per stuk en bedoeld voor 1 persoon.
Satéspies gesneden van de achterbouten, is lekker mals en sappig. We hebben het satévlees met een speciale marinade klaar gemaakt. De spiesjes á 80 gram bestel je per stuk.
Saté vlees gesneden van de achterbouten, is lekker mals en sappig. We hebben het met een speciale marinade klaar gemaakt zodat je zelf je mooiste spiesen kan maken.
Saté vlees gemaakt van de beste stukken biefstukkenvlees en gemarineerd met een heerlijke marinade. We hebben er mooie spiezen van gemaakt a 80 gram per stuk en je besteld ze per stuk.
Saté vlees gemaakt van de beste stukken biefstukvlees en gemarineerd met een lekkere iets pittige marinade. Het is in mooie gelijke blokjes gesneden zodat je er zelf je eigen spiezen van kan maken.